کارگاه تولید همبرگر تقلبی در توس مشهد پلمب شد (۴ مرداد۱۴۰۳) وزارت صمت: مجوزی برای افزایش قیمت محصولات ایران خودرو صادر نشده است رکورد مصرف برق کشور شکسته شد (۴ مرداد ۱۴۰۳) قیمت موبایل‌های سامسونگ و شیائومی (۴ مرداد ۱۴۰۳) بوی کهنگی پوشاک تاناکورا، تولیدکننده داخلی را خفه کرد | پُزِ کهنه طلا و سکه امروز در مشهد چند قیمت خورد؟ (۴ مرداد ۱۴۰۳) قانون سامان‌دهی مسکن چه تاثیری بر بازار گذاشته است؟ قطع برنامه‌های عادی صداوسیما برای اعلام هشدار نارنجی هواشناسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۴ مرداد ۱۴۰۳) | قیمت‌ها افزایش یافت قیمت‌ها در بازار خودرو‌های داخلی افزایشی شد (۴ مرداد ۱۴۰۳) | افزایش ۱ تا ۲۱ میلیون تومان مشهد نیازمند همدلی برای عبور از اوج مصرف برق قیمت امروز ارز، طلا، سکه، بیت‌کوین (۴ مرداد ۱۴۰۳) | سکه امامی وارد کانال ۴۱ میلیون تومان شد رشد ۶ درصدی مصرف برق در خراسان رضوی نسبت به سال گذشته آیا اگر وام بگیریم، یارانه‌مان قطع می‌شود؟ بی‌توجهی بورس به دلار نیما فعالیت سامانه‌های ساتنا، پایا و چکاوک، امروز پنجشنبه (۴ مرداد) برقرار است شرایط خانه دار شدن دهک‌های ۱ تا ۴ آسان شد + جزئیات نرخ جدید جریمه روزانه خودرو‌های فاقد معاینه فنی اعلام شد قیمت امروز انواع میوه و صیفی جات در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) | افزایش ۷ هزار تومانی قیمت گوجه فرنگی ۲۹ میلیون پیام هشدار برای پرمصرف‌های برق ارسال شد | برخی مشترکان بیش از ۳ میلیون پول برق می‌دهند قیمت جدید «ری را» تکذیب شد + فیلم (۳ مرداد ۱۴۰۳) بانک های کل کشور، پنجشنبه ۴ مرداد تعطیل شدند + ساعت کاری بانک ها در روزهای شنبه و یکشنبه قیمت انواع مدل‌های موبایل امروز چند؟ (۳ مرداد ۱۴۰۳) کدام اصناف مشهد از تعطیلی چهار ساعته مستثنی هستند؟ خراسان رضوی بیشترین تعداد آثار تاریخی منقول کشور را داراست
سرخط خبرها

جهش ارزی نخواهیم داشت | نوسانات طبیعی و نرمال است

  • کد خبر: ۱۹۳۰۰۲
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۹
جهش ارزی نخواهیم داشت | نوسانات طبیعی و نرمال است
تحلیلگر مسائل مالی گفت: اینکه برخی تصور کنند که جهش ارزی خواهیم داشت، باید تاکید کنم که اینگونه نیست و بازار ارز تحت مدیریت قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، تحلیلگر مسائل مالی با تاکید بر اینکه بازار ارز تحت مدیریت بانک مرکزی قرار دارد، گفت: اینکه برخی تصور کنند که جهش ارزی خواهیم داشت، باید تاکید کنم که اینگونه نیست و بازار ارز تحت مدیریت قرار دارد.

شاهین شایان آرانی با اشاره به اثر اخبار بر بازار ارز به عنوان عامل روانی تأثیرگذار بر نرخ‌ها، عنوان کرد: خبرهای منفی با انتشار سریع در فضای مجازی، بر روند بازار ارز مؤثر است.
 
این تحلیلگر مسائل مالی اظهارداشت: جنگ اخیر غزه در خاورمیانه به انتظارات افزایشی نرخ ارز در بازار دامن زد و ما در اینجا با عامل روانی مواجه بودیم که البته به این معنا نیست که نرخ ارز باید افزایش پیدا کند.

شایان آرانی افزود: منظور این است که اینگونه فشارها در تمامی کشورها وجود دارد، ولی ما یک مرجع رسمی به نام بانک مرکزی داریم که وظیفه بازارسازی و کنترل نرخ ارز را بر عهده دارد.
به گفته وی، با فشارها برای صعود نرخ ارز به دلایل روانی و …، بانک مرکزی به خوبی وارد عمل شده و به درستی مدیریت بازار ارز را انجام می‌دهد.
 
این تحلیلگر مسائل مالی تاکید کرد: به نظرم بانک مرکزی در شرایط فعلی و همچنین ماه‌های اخیر توانسته است که نرخ ارز را در آستانه و محدوده مشخصی کنترل و مدیریت کند. هرچند نرخ ارز نوساناتی را داشته، ولی این نوسانات طبیعی و نرمال است.
 
شایان آرانی با اشاره به اینکه، نکته مهم در شرایط فعلی این است که بانک مرکزی توان، ذخایر ارزی مناسب، اقتدار و اختیار لازم را برای مدیریت مؤثر بازار ارز دارد، گفت: همچنین در زمان مناسب نیز تدبیر و درایت خود را اعمال خواهد کرد.
 
وی افزود: موضوع حائز اهمیت این است که بانک مرکزی توانسته است با وجود همه فشارها و عوامل واقعی و روانی، بازار ارز را مدیریت و جهش نرخ دلار را مهار کند. اینکه برخی تصور کنند که جهش ارزی خواهیم داشت، باید تاکید کنم که اینگونه نیست و بازار ارز تحت مدیریت بانک مرکزی قرار دارد.
 
به گفته این تحلیلگر مسائل مالی، در حقیقت یک نهادی وجود دارد به اسم بانک مرکزی که در زمان مناسب وارد می‌شود و بر اساس سیاست‌های کارشناسی و فنی خود، جهش ارزی را مهار و کنترل می‌کند. در مدت یک ساله اخیر نیز، اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت و کنترل نرخ ارز مؤثر واقع شده است.
 
وی این نکته را نیز افزود که بانک مرکزی یک خط قرمزی را در بازار ارز دارد که اجازه نمی‌دهد تا نرخ ارز از یک محدوده مشخصی بالاتر برود و از این طریق، کنترل بازار ارز را در اختیار دارد.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->